Bcentral
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw acne-problemen in het verleden achter

Niemand op de wereld wil er niet op zijn best uitzien. Een gladde en gezonde gezichtshuid is iets dat iedereen wil, ook jij. Maar hoe graag ze het ook willen, sommigen van hen hebben gewoon pech genoeg om huidproblemen te krijgen, zoals zwarte vlekken, mee-eters, acne en zelfs rimpels als gevolg van hun levensstijlkeuzes. Het is waarschijnlijk dat u een van hen bent, en dit is een groot probleem voor u, omdat dergelijke problemen vaak uw uiterlijk en zelfvertrouwen aantasten. Er is echter altijd een huidkliniek die u op elk moment van de week kunt bezoeken om deze problemen op te lossen. De huidtherapeuten in Den Haag staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het verbeteren van de algehele uitstraling van uw gezichtshuid, ongeacht het tijdstip van de dag. Ze kunnen in korte tijd van uw acne-problemen afkomen. Maak er een punt van om ze af en toe een bezoekje te brengen.

Wat veroorzaakt acne?

Acne is een volkomen normale en vrij veel voorkomende huidaandoening. Het komt het meest voor bij mensen tussen de 12 en 24 jaar, waar bijna 85% van hen last heeft van acne. Na de adolescentie neemt het bij deze personen dramatisch af. Slechts 3% van de mannen is over, terwijl slechts 12% van de vrouwen over is. Talg, vetzuren en bacteriën verstoppen de poriën als gevolg van acne. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de huid om hen heen. Acne kan zich op verschillende manieren uiten. Een vette huid, gerstekorrels, mee-eters, rode bultjes, puistjes en ontstekingen onder de huid zijn allemaal tekenen van acne. Dit kan in tal van combinaties en in verschillende mate gebeuren. Acne treft vooral de rug, borst en gezicht. Als gevolg van de ontsteking kan de huid gebreken vertonen zoals pigmentvlekken, rode vlekken, een grovere huidstructuur en acnelittekens.

Acne problemen oplossen

Acne wordt meestal geassocieerd met gevoelens van onzekerheid. Jarenlang hebben veel mensen kuren, pillen en crèmes geprobeerd zonder succes. Acnetherapie is een optie die door sommige huidtherapeuten wordt aangeboden. Diep wassen, peelings, micro-needling-therapie voor acnelittekens en therapeutische producten zijn enkele van de methoden die ze gebruiken om acne te behandelen. Zij kunnen u ook persoonlijk advies geven. Zij kunnen u bijvoorbeeld adviseren om niet op acneplekken te plukken en uw huid met rust te laten. Zij kunnen u ook adviseren om zo min mogelijk make-up te dragen om te voorkomen dat de huid verzegelt. Ze kunnen acne bij de bron behandelen, waardoor uw huid er gladder en egaler uitziet. Het doel van de behandeling is om de symptomen van acne te minimaliseren.