Kunststof bakken bestellen met retourgarantie, mocht u niet volledig tevreden zijn

By , juni 8, 2017

Voor een bedrijf als Alpac is klanttevredenheid een van de grootste pilaren waar wij ons bedrijf op hebben gebouwd. Vertrouwen moet worden verdiend en bij Alpac doen wij daar alles aan. Ook hebben wij veel aandacht besteed aan de vormgeving van onze webshop. Deze is zo ingericht dat u altijd de producten kunt vinden die u zoekt en dat u ze snel en veilig kunt bestellen. Een snelle levering van uw producten is vanzelfsprekend. Daarnaast krijgt u tien dagen bedenktijd, is het product toch niet helemaal niet helemaal naar wens? Dat kunt u binnen tien dagen retourneren. Zoals gezegd garanderen wij een snelle levering maar plaatst u een bestelling ter waarde van minimaal €200,- dan is de levering van uw producten geheel gratis. 

Kunststof bakken en pallets op maat

Als u op zoek bent naar een bedrijf met een groot assortiment aan kunststof pallets, dan kan Alpac u hierbij helpen. Middels ons vernuftige spuitgietproces kunnen wij tegemoet komen aan al uw wensen. Wij kunnen namelijk de standaard producten in ons assortiment naar uw wens aanpassen. Als dat niet voldoende is kunnen wij zelfs custom made producten maken voor u maken. Dit proces begint met een gesprek met u om uw wensen op een rij te zetten. Daarna volgt een creatief proces van ontwerpen, hierin staan we u bij en zullen we u adviseren over alle mogelijkheden die we u bieden. Als laatste zullen wij het ontwerp in productie nemen. Zodra het proces is voltooid kunnen wij erop vertrouwen dat u een tevreden klant bent en kunt u ervan uit gaan dat u het perfecte product in gebruik kunt nemen.

Een breed assortiment kunststof bakken en pallets

Voor het grootste aanbod aan kunststof bakken en pallets komt u natuurlijk naar Alpac. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos in onze spuitgieterij. Zo leveren wij ook maatwerk. Zelfs standaard producten uit ons assortiment kunnen wij voor u aanpassen naar uw wens. Onze producten zijn van Europese kwaliteit. Dat wil zeggen: sterke, duurzame producten. Tot ons assortiment behoren onder andere: distributiebakken, nestbare bakken, stapelbare bakken, kunststof palletboxen, inklapbare bakken en kunststof pallets. Uiteraard maken wij tijdens het productie proces uitsluitend gebruik van de beste machines en gereedschappen en de voornaamste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen van onze kunststof pallets en bakken.