Bcentral
Image default
Business / Directories

Koole Contractors

KOOLE Contractors is al een lange tijd actief binnen de sloopwerk sector. Hieronder lees je meer over hoe dit bedrijf tot stand is gekomen en op wat voor verschillende divisies ze actief zijn.

De totstandkoming van KOOLE Contractors 

Het bedrijf KOOLE Contractors is opgericht in het jaar 1988. Van oorsprong heeft dit bedrijf altijd al een focus gehad op de sloopwerken binnen de industriële sector. De grote groei heeft ervoor gezorgd dat KOOLE Contractors over de afgelopen jaren een internationaal karakter heeft gekregen. Op dit moment is KOOLE Contractors actief in verschillende landen. Los van deze grensoverschrijding heeft KOOLE Contractors het dienstpakket onder handen genomen. Door deze uit te breiden zijn zij in staat geweest om de klant een nog betere ervaring te bieden. Recentelijk heeft de KOOLE Contractors de maritieme dienstverlening uitgebreid middels de overname van Mammoet Salvage. Dit heeft het bedrijf nog meer op de kaart gezet.

Onze dienstverlening

KOOLE Contractors is een internationale industriële en maritieme dienstverlener, gespecialiseerd in industriële sloop, sanering, wrakverwijdering en maritieme constructie. KOOLE Contractors behoort tot de vooraanstaande industriële aannemers in Nederland en België, echter zijn ze ook over de grenzen actief. Door onze grote verscheidenheid aan verschillende diensten kan men voor nagenoeg alles rondom sloopwerken bij ons terecht. Het bedrijf is actief op verschillende soorten divisies:

 • Maritieme verwijdering
  Maritieme wrakverwijderingen en bergingsoperaties zijn de basis binnen het bedrijf KOOLE Contractors. Specialistisch en drijvend materieel zorgen ervoor dat alle mogelijke wrakken ter wereld verwijderd kunnen worden van de bodem. Deze wrakken zijn door de professionaliteit van het bedrijf altijd weer op de meest secure manier geborgd.
 • Industriële toepassingen
  Naast het feit dat ze bij KOOLE Contractors actief zijn bij wrakverwijdering kan je het bedrijf ook inschakelen voor het verwijderen van industriële objecten of voor het bouw gereed maken van terreinen. KOOLE Contractors is een grote speler die ingeschakeld wordt door ontzettend veel bouwbedrijven. Niet voor niets dat zij over de jaren heen zo’n uitstekende naam hebben gekregen binnen de markt.
 • Constructie werkzaamheden
  Ook voor constructie kan KOOLE Contractors ingeschakeld worden. Het gaat hier met name om maritiem gerelateerde constructiewerkzaamheden zoals het bouwen van kademuren of het aanleggen van oeverbescherming. KOOLE Contractors heeft hier op dit moment meerdere projecten voor lopen in onder andere Afrika en Europa.
 • Milieubescherming
  Het team van KOOLE Contractors is tevens actief als het aankomt op het verwijderen van mens- en milieubelastende stoffen. Dit wordt zowel op het land als op het water gedaan. Door deze dienst is KOOLE Contractors in staat om de natuur te beschermen en door eventuele schadelijke stoffen op een zeer veilige manier af te voeren. Dit draagt bij aan een schonere wereld.
https://koole.eu

Gerelateerde artikelen

Verschillende auto opties

De perfecte beweging in uw eigen tuin

Een opslagruimte huren in Amersfoort voor een goede prijs!