Bcentral

Een sieraden display top of flop?

By , november 26, 2018

Met een sieraden display grijpt ofwel de interesse van mensen om goed naar de sieraden te kijken – of ze trekken juist absoluut geen aandacht en potentiële klanten lopen door. Efficiënte displays verdwijnen op de achtergrond terwijl de juwelen zelf uw potentiële klanten verleiden om wat dichterbij te komen om uw sieraden aan een kritische blik te onderwerpen. En dat is precies wat u wilt.

Een goede sieraden display vraagt om balans

Om uw sieraden op de sieraden display het best tot hun recht te laten komen is een juiste balans tussen stijl en ingetogenheid van cruciaal belang. Er is in feite geen enkele “juiste manier” om sieraden te tonen, maar met de volgende tips kunt u vast uit de voeten.

  • Collecties van soortgelijke armbanden of kettingen kunnen een visueel krachtige groepering maken.

  • De (verschillende) displays moeten bij elkaar passen.

  • Een goede sieraden display weerspiegelt de stijl en persoonlijkheid van de sieradenlijn en de smaak van de potentiële klant.

  • Een display van Nova Sieraden Displays kan een perfect element zijn voor uw stand.

Sieraden professioneel presenteren

Hoewel je allerlei extra rekwisieten kunt gebruiken om je sieraden te tonen, wil ik graag benadrukken dat je sieraden duidelijk de hoofdrol moeten spelen op de display. Laat je daarom niet meeslepen in een opstelling waarbij het display zelf de show steelt! Het is gemakkelijk om uw creatieve ijver de overhand te laten krijgen wanneer u aan uw presentatie werkt. Stel je een hele tafel voor, gevuld met bamboestammen, tijgerprint stof en drijfhout onder en achter elk sieraad. Bah! Het is druk en visueel rommelig, en zelfs als die elementen de stijl van de sieradenlijn complementeert – kan een potentiële klant zich te overweldigd voelen om alleen maar een kijkje te komen nemen. Mooie leidraad is om 80% van de sieraden te presenteren door gebruik te maken van sieraden dozen, geschenkdozen, bustes, armband / ringen displays of rekjes voor de oorbellen en een accent op de tafel met de rest van uw sieraden op bijvoorbeeld bamboe stengels, tijgerprint stof en drijfhout. Maar onthoud dat uw sieraden pas echt interessant en professioneel ogen als u terughoudendheid betracht! Sieraden mogen niet verdwijnen in sieraden displays.

Sieraden moeten zichtbaar zijn tegen de rekwisieten en achtergrond materialen die u gebruikt.