Bcentral
Image default
Zakelijke dienstverlening

De mobiele telefoon: hét tijdregistratiesysteem van de toekomst?

Heeft u een exacte en moderne prikklok nodig waarmee u exact te zien krijgt wanneer uw personeel binnenkomt en wanneer ze weer zijn vertrokken? Dan kan EasySecure u vast aan een applicatie op maat helpen. Zij hebben zich gespecialiseerd in tijdregistratie en doen dat door middel van bijvoorbeeld codes, tags of kaarten. Ze hebben een oplossing voor elke situatie en beschikken over jarenlange ervaring zodat u ook een tijdregistratiesysteem van hoogwaardige kwaliteit kunt aanschaffen. Het tijdregistratiesysteem dat sterk in populariteit aan het winnen is, werkt met de mobiele telefoon. Uw personeel gebruikt deze als toegangskaart, wat u onderhoudskosten bespaart.

De prikklok met de mobiele telefoon

EasySecure levert verschillende tijdregistratiesystemen die stuk voor stuk op maat voor u te maken zijn. Kiest u voor registratie met de mobiele telefoon, dan bent u niet de enige. Met dit systeem is de smartphone de sleutel en dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitdelen en verzorgen van tags of kaarten. U heeft dan minder onderhoudskosten en ook de kans dat de telefoon wordt vergeten of kwijtraakt is kleiner. Uiteraard is er aandacht besteed aan privacy en kunt u er zeker van zijn dat dit met deze moderne prikklok voor uw personeel niet wordt geschonden.

Nog makkelijker: biometrie

Als u denkt dat een tijdregistratiesysteem met een mobiele telefoon gemakkelijk is, dan heeft u de optie voor een biometrisch systeem nog niet bekeken. Uw personeel wordt dan binnengelaten met een scan van het gezicht of de vinger. In dat geval is er nooit sprake van een vergeten code of een kwijtgeraakte kaart. De registratie is bijzonder nauwkeurig, volautomatisch en uiteraard ook op maat gemaakt voor u. EasySecure heeft een prikklok voor iedere instelling, van camping tot de industrie en van zorginstelling tot supermarkt. Deze specialist in tijdregistratie zorgt voor een eenvoudig en automatisch systeem dat zichzelf uiteindelijk vanzelf terugbetaalt.

Gerelateerde artikelen

Krijg WBSO-advies en vraag een subsidie aan voor uw innovatieproject

Waarom IAM noodzakelijk is

Overstappen naar Salesforce met behulp van een partner