Bcentral
Image default
Groothandel

Betrouwbare gewichtsmetingen met een industriële weegschaal

Als u binnen uw bedrijf moet kunnen vertrouwen op betrouwbare bepaling van gewichten dan kan een industriële weegschaal uitkomst bieden. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een gewicht dat tot op de gram nauwkeurig moet worden bepaald of om het wegen van een pallet van enkele tonnen. Een industriële weegschaal bepaalt het gewicht zoals u dit graag ziet. Er zijn zelfs intelligente weegschalen die meteen een etiket kunnen printen met streepjescode. Dit wordt vooral gebruikt in bijvoorbeeld supermarkt voor het verkopen van verse producten zoals vlees, groenten, fruit en kaas. Het vooraf prijzen van deze artikelen scheelt natuurlijk enorm veel tijd.

Wilt u grammen wegen of honderden kilo’s?

Soms kan het nodig zijn om een gewicht tot op de gram of zelfs nog nauwkeuriger te weten. Daarvoor kunt u een industriële weegschaal gebruiken. Maar in een andere situatie is het alleen nodig om ongeveer te weten hoe zwaar iets is. Denk aan een pallet die onder een bepaald gewicht moet blijven. Dan maakt het vaak niet uit of het gewicht een kilo meer of minder is. Ook voor dit doel is een weegschaal beschikbaar. Zo komt u bijvoorbeeld niet in de problemen bij de klant als u daar moet leveren en de lift in het gebouw tilt tot een maximaal gewicht.

Bestel uw weegschaal bij een betrouwbare partner

Wilt u een industriële weegschaal waar u altijd op kunt vertrouwen? Bestel deze dan bij Tegra Systems. Zij leveren weegschalen, etiketteermachines en printers door het hele land. U vindt alle machines in de webshop. Hier kunt u eenvoudig vergelijken en de weegschaal kiezen die aansluit bij uw wensen. Vindt u het lastig om een keuze te maken dan kunt u uiteraard rekenen op deskundig advies als u contact opneemt. Bestellen kan rechtstreeks online, u kunt rekenen op snelle levering en uitstekende service.